Reserveer hier uw kaarten

NieuwsarchiefLover of Loser opvolger van HOME AGAIN

Lover of Loser opvolger van HOME AGAIN

Lover of Loser, de interactieve musical naar het boek van Carry Slee, is de opvolger van HOME AGAIN en van oktober 2012 tot en met maart 2013 te zien in de Nederlandse theaters. Klik hier voor meer informatie en de speellijst.

Vanaf oktober 2012: Lover of Loser

Komend seizoen presenteert lef! theater de interactieve musical Lover of Loser, naar het boek van Carry Slee. Met choreografie van 'So You Think You Can Dance' Dan Karaty. In mei staat alle info op deze website!

Eerste optreden van de cast van HOME AGAIN!

Eerste optreden van de cast van HOME AGAIN!

Afgelopen vrijdag gaven Nicole, Guus en Desi - allen uit de cast van HOME AGAIN, het eerste promo optreden van deze nieuwe rockmusical. Het klonk al veelbelovend, HOME AGAIN is in het voorjaar van 2012 te zien in de Nederlandse theaters!

HOME AGAIN mede mogelijk gemaakt door Kinderhulp, VSB Fonds en Fonds Podiumkunsten

De rockmusical HOME AGAIN komt tot stand dankzij steun van het Nationaal Fonds Kinderhulp, VSB Fonds en Fonds Podiumkunsten. Deze fondsen maken het mogelijk dat HOME AGAIN wordt ontwikkeld tot een compleet nieuwe Nederlandse rockmusical en te zien is in het voorjaar van 2012, met voorstellingen door heel Nederland.

Cast HOME AGAIN bekend!

Cast HOME AGAIN bekend!

De cast van HOME AGAIN bestaat uit Joël de Tombe (Idols, HAIR, Dromen Zijn Bedrog), Maickel Leijenhorst (High School Musical), Amir Vahidi (Op Zoek Naar Joseph), Desi van Doeveren (Spring Awakening), Nicole Rushing, Coumba van Hoven en Guus Bok. Alle muziek in de musical wordt live gespeeld door een rockband. HOME AGAIN is te zien vanaf februari 2012.